Telefon: 01/7230 500
E-mail: info@tehrol.com

Tehrol

Tel: 01/7230 500        E-mail: info@tehrol.com       Politika kakovosti

      

Blog

Preberite si članke na blogu, kjer vam bodo naši strokovnjaki dodatno pojasnili izdelke, katere izdeluje naše podjetje.

Katero vrsto rolet potrebujete za svoj dom?

Med brskanjem po internetu ste morda naleteli na podatek, da obstaja več vrst rolet. Glavne 4 vrste so namreč predokenske, nadokenske, podometne in poševne. Kaj pa zdaj? Katera vrsta sploh pride v poštev v vašem domu in od česa je to odvisno?

Preberi več

Zakaj so zunanje žaluzije tako priljubljene?

Najbrž veste, da današnji trg senčil ponuja široko paleto izbire. Na voljo so namreč številna notranja in zunanja senčila različnih vrst, oblik in materialov. Po vsakdanjem sprehodu po mestu pa boste kaj hitro ugotovili, da se veliko objektov še vedno odloča za klasične zunanje žaluzije. Vas zanima, zakaj so tako priljubljene? In kaj lahko ponudijo vam?

Preberi več

Notranje žaluzije Tehrol

Notranje žaluzije so najbolj priljubljena in klasična izbira senčil v številnih domovih in drugih objektih. Seveda so na voljo tudi v Tehrolu, enem vodilnih ponudnikov senčil v Sloveniji. Vas zanima, kakšne so možnosti izbire in namestitve?

Preberi več

Komarniki za vse okuse v Tehrolu

Morda bi bilo bolje reči komarniki za vse okuse insektov, saj vas lahko učinkovito zaščitijo proti vsem vrstam mrčesa. Svoje ime so sicer dobili po komarjih, vendar pa vaš dom branijo proti vsem podobnim nadlogam. Pa poglejmo, s katerimi vrstami komarnikov lahko svoj dom zaščitite s pomočjo Tehrolovih komarnikov.

Preberi več

So za vaš dom bolj primerna notranja ali zunanja senčila?

Z zgornjo dilemo se prej ali slej sreča vsak, ki gradi nov dom ali pa adaptira že obstoječega. Obe vrsti senčil učinkovito zaščitita dom pred sončnimi žarki. Od vaših potreb in želja ter konfiguracije vašega doma pa je odvisno, katere izbrati. V hiši senčil Tehrol ponujamo več vrst obeh. V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj značilnosti in prednosti obeh vrst senčil, da se boste lažje odločili.

Preberi več

Žaluzije za popolno bivanje doma in v službi

Žaluzije so ena izmed najbolj klasičnih in najbolj priljubljenih izbir za senčenje prostorov. In to z dobrim razlogom, saj pač odlično opravljajo svojo nalogo. Obstajata pa 2 vrsti žaluzij: zunanje žaluzije in notranje žaluzije. Obe imata seveda svoje prednosti. Ne veste, katero vrsto izbrati? Pa poglejmo, v čem se obe vrsti razlikujete in kaj so njune glavne prednosti.

Preberi več

4 dobri razlogi, zakaj so rolete prava izbira za vaš dom

Dandanes so na voljo številne vrste senčil. Verjemite, vemo, saj so senčila naše življenje. Kljub vsem sodobnim in inovativnim izvedbam senčil, pa se določen delež ljudi še vedno raje odloča za klasične rolete. Vas zanima, zakaj?

Preberi več

Kaj vse vam ponuja hiša senčil Tehrol?

Že samo ime nakazuje, na predvsem veliko senčil. Ampak ta beseda preprosto ne pove dovolj o obširni ponudbi inovativnih rešitev, ki lahko poskrbijo za precej večje udobje bivanja v vašem domu. Vas zanima, kaj vse lahko izboljšate v vašem domu s Tehrolovo ponudbo? Ste vedeli, da Tehrol poleg senčil ponuja še nekaj drugih vrhunskih produktov za dom?

Preberi več
Zapri Vas karkoli zanima v zvezi z našo ponudbo?
Povprašajte nas.

Z veseljem se bomo odzvali na vaše povpraševanje

Zahtevaj ponudbo
info@tehrol.com
Zahtevaj ponudbo